ABHB Trimsalon
Het beste adres voor uw hond, konijn, cavia of kat

Het verhaal achter Trimsalon Warber

 

 

    

Ik ben Immie Keizer en opgegroeid met honden zat de liefde voor deze geweldige dieren er al snel in. Als kind droomde ik al over het werken met dieren en over het fokken van een nestje pups. Thuis hadden we honden van verschillende rassen en kruisingen, allemaal even lief en speciaal. Maar toen ik kennis maakte met de Flatcoated Retriever was ik op slag verliefd en kwam al snel mijn 1e flatcoat Warber bij ons wonen.

 

 In april 2002 kwamen mijn dromen om met dieren te werken en een nest te gaan fokken uit.

 Ik behaalde op het HKI te Bunnik mijn diploma hondentoiletteren en werd de trotse eigenaresse van “Hondentrimsalon Warber”. En op 23-april 2002 werd ook mijn 1e nestje Flatcoated Retrievers geboren onder de kennelnaam Pepper’s Reflection. Ik ben in het bezit van  het KK1diploma en fok zo nu en dan een nestje en doe met mijn honden mee aan shows, proeven en workingtesten.

 

Naast de honden is skûtsje zeilen ook een grote hobby van mij en man Henk, samen zijn we eigenaar van het IFKS wedstrijdskûtsje de Singelier waar we met onze bemanning meedoen aan wedstrijden en het IFKS Kampioenschap. Het skûtsje wordt om in het onderhoud te voorzien verhuurd voor dagtochten met Henk als schipper.

De trimsalon heeft de Friese naam “Warber” gekregen, de naam van mijn 1e flatcoat. Het betekend in het Fries "bezig " zijn, wat dus wel toepasselijk is. Inmiddels heb ik jarenlange ervaring met het omgaan en het trimmen van honden. De trimsalon is eind 2012 ter ere van het 10 jarig bestaan helemaal in een nieuw jasje gestoken. Het werken in de trimsalon is elke dag weer ontzettend afwisselend en leuk om te doen!. Om mijn diensten uit te breiden ben ik me gaan verdiepen in het trimmen van konijnen en cavia's en heb een workshop konijnen en cavia's trimmen bij Mirotrim in Schaijk gevolgd. Tijdens deze workshop werd uitgebreid ingegaan op de vachtverzorging, gezondheid en het gedrag van konijnen en cavia's, maar ook kwamen diverse rassen, huisvesting en voeding aan bod. Inmiddels ben ik dus ook in het bezit van het certificaat konijnentrimmen

 

 

Met man Henk op onze Singelier  

   

 

 

 

 Disclaimer

© I.Keizer-Westra

 

 Mijn Flatcoated Retrievers Djuna, Fjura Chili  en Happy

 

UA-40274704-1