ABHB Trimsalon
Het beste adres voor uw hond, konijn, cavia of kat

Nieuw: Laat uw pup op een positieve manier kennismaken met de hondentrimsalon!

Wij hebben hiervoor een speciaal puppykennismakings arrangement de zgn "Puppy Shower"

Waarom:

De socialisatieperiode bij een pup duurt tot 12 weken en in deze weken staat de pup open voor allemaal nieuwe indrukken en ervaringen.
Deze belangrijke periode in een hondenleven legt de basis voor de toekomst van de hond. Aan de baas dus de belangrijke taak om in deze periode de pup gedoseerd kennis te laten maken met zoveel mogelijke dingen waar hij in zijn verdere leven mee te maken zal krijgen. Ook een bezoek aan de trimsalon hoort daarbij! Het staan op de trimtafel, het geluid van de tondeuse, föhn en scharen, het kammen en borstelen, plukken, knippen van nageltjes even in de oortjes kijken en als het nodig is, het 1e bad en het droog föhnen daarna. Het is voor een puppy eerst natuurlijk allemaal onwennig en nieuw. Ik heb als fokster veel ervaring met puppy's dus uw pup is in goede handen! Met geduld, kennis en aandacht doe ik mijn best zodat uw pup zijn/haar 1e bezoek aan de trimsalon een een prettige ervaring wordt.

Kosten:

De Puppy Shower voor pups van 8-16 weken is gratis Duurt ongeveer 45 min/1 uur. U bent welkom om te kijken hoe we uw pup laten kennismaken met de diverse handelingen en geluiden die in een trimsalon plaatsvinden. We kijken de oortjes even na, knippen de nageltjes, knippen eventueel de voetjes even bij.

Pups van 4-8 maanden

Eenmalig 50% korting op normaal tarief. De pup krijgt een volledige trimbeurt. Deze duurt afhankelijk van de conditie van de vacht en de grote van de hond gemiddeld zo’n 2-4 uur.

U kunt hierbij niet aanwezig zijn.

 

© I.Keizer-Westra

Disclaimer

 

 

 

 

UA-40274704-1